Sports News In Cyprus & Greece

 

logo tall for site3

Πιστεύουμε στις αθλητικές άξιες που προσφέρει η κοινωνία μας, άλλα επίσης και το πνεύμα του παγκόσμιου Ολυμπιακού Κινήματος.

212,000  VIEWS / YEAR
6 YEARS
11,170 FOLLOWERS
405 VIDEOS
158.467 VIEWS
500 JOURNALIST REPORT
1.500  FOLLOWERS
14,000 ARTICLES
13.000 TWEETS
1,000,000 PHOTOS 
Paris  J Andreou
Photojournalist

ActioninSports.com πιστεύει στις αξίες που προσφέρει ο αθλητισμός στην κοινωνία και στον άνθρωπο, και θεωρεί καθήκον της να προβάλει την αθλητική δράση, άλλα και παράλληλα να ασκεί κριτική στο έργο που παράγεται από τους οργανισμούς που την διέπουν.   

Είναι  μια πρωτοπόρα Κυπριακή ενημερωτική αθλητική ιστοσελίδα, οπού στα 6 χρόνια λειτουργίας της, σημειώνει περίπου  5,000  επισκέψεις  καθημερινά, και ο αριθμός αυτός να αυξάνετε ραγδαία. Ανανεώνεται καθημερινά με ειδήσεις, προκηρύξεις, αποτελέσματα και ανακοινώσεις αγώνων, ενδιαφέροντα άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο, ενώ παράλληλα, οι χιλιάδες καθημερινοί επισκέπτες μας επικοινωνούν, μέσω των διαδραστικών δυνατοτήτων της ιστοσελίδας.

Η Action in Sports.com  ξεκίνησε τη λειτουργία της, τον Νοέμβριο του 2014  και έκτοτε η επισκεψιμότητα και η δυναμική της αυξάνεται συνεχώς, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού με την ποιότητα της ύλης της και την αξιοπιστία των συντακτών της.

Τι ξεχωρίζει ως περιεχόμενο στην Ιστοσελίδα.

ATHLETE-365-PANTHEON
Αρχείο Αθλητών –  ATHLETE 365 PANTHEON

Το Αρχείο Αθλητών ATHLETE 365 PANTHEON αποτελεί ένα εβερτικό αρχείο βιογραφικής αναφοράς Ελληνοκυπρίων άλλα και Ελλήνων αθλητών.

 

photostore-banner-728
Ψηφιακό Φωτογραφικό Πρακτορείο

Στο ψηφιακό φωτογραφικό πρακτορείο της Action In Sports- PHOTOSTORE  έχουν συγκεντρωθεί, φωτογραφικές απεικονίσεις για στιγμές και πρόσωπα από την αθλητική ζωή και δράση στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Κατά κύριο λόγο οι φωτογραφίες αυτές καλύπτουν τα χρόνια της από το 2013 και μέχρι και σήμερα.

Ο αρχικός πυρήνας του φωτογραφικού αρχείου προέρχεται από το αρχείο του φωτορεπόρτερ Ανδρέου Πάρις και περιλαμβάνει κυρίως φωτογραφίες από όλα τα αθλήματα όμως ελάχιστες του ποδοσφαίρου.

Συνοπτική περιγραφή

Το Φωτογραφικό Αρχείο εμπλουτίστηκε σταδιακά, τόσο χρονικά όσο και θεματικά, με προσωπικά αρχεία και συλλογές, από τον φωτορεπόρτερ Ανδρέου Πάρις αλλά και την ομάδα της Action In Sports . Ενδεικτικά αναφέρουμε το αρχείο περιλαμβάνει φωτογραφίες από αγώνες Παγκύπριων Πρωταθλημάτων και Κυπέλου, Διασωματειακούς αγώνες, από αποστολές του εξωτερικού, ετήσιες απονομές και βραβεύσεις, Ομοσπονδιακού, Σωματειακού και Εταιρικού επίπεδου. Αποτελούν επίσης από διαφορές δραστηριότητες όπως προπονητικά καμπς, υπαίθριες αγωνιστικές δράσεις και σεμινάρια. 

Οδηγος Σχολων MiniPage

Γίνε και εσύ μέλος της ACTION  IN SPORTS

Το να αναζητά κάνεις νέα μέλη και φίλους με κοινά αθλητικά ερεθίσματα είναι δεδομένο, αλλά το σημαντικότερο ίσως είναι η αίσθηση που απαιτείται να μεταδίδεται, ότι ανήκεις σε κάτι μοναδικό το οποίο θα μεγαλώνει όσο θα συμπορεύεται και θα περιβάλλετε, από ανθρώπους που είναι μοναδικοί και παρόλα αυτά, κατά κάποιο τρόπο, ίδιοι με εσάς.

Η Υπηρεσία προβολής και διαφήμισης στη μορφή ‹‹ MiniPage ›› είναι ιδανικό για αθλητικές  Σχολές, Sporting Club, Ακαδημίες, Εταιρίες και Συνδέσμους

 

  • site
  • personalites
  • heatlth

International Games

 Online PhotoStore

Media
Η αποστολή μας.

Το να γίνεις μέλος της ACTION  IN SPORTS μπορεί να δώσει περισσότερες διαστάσεις του οργανισμού  σας και να διευρύνει τους ορίζοντες του. Μέσα από την ACTION  IN SPORTS σας ανοίγεται ένα καινούριο εξωστρεφή πεδίο έκφρασης και προβολής του οργανισμού σας για της δράσεις και της δυνατότητες σας.

 

Μαζί σας σαν συνοδοιπόροι θα εργαστούμε με ζήλο και αφοσίωση για να υλοποιήσουμε του στόχους μας και θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας καθώς και με τα μέλη σας για την καλύτερη δυνατή προβολή των αξίων σας. Πάνω από όλα, όμως, ζητάμε να πορευτούμε μαζί, με κοινές ιδέες και κοινούς στόχους

 

Βοηθήστε μας για να σας βοηθήσουμε να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η κοινή προσπάθεια προ την σωστή κατεύθυνση και να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι αυτοί,  που δεν κάτι άλλο από το να αναδείξουμε τις πραγματικές αξίες και ιδανικά του αθλήματος σας και τον προϊόντων σας.

 

Ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά, πάντα για το καλό του αθλήματος σας και του οργανισμού σας.

 

Μέσα από την ACTION  IN SPORTS σας δίνετε η ευκαιρία να συμπεριφέρεστε ποιο επαγγελματικά προβάλλοντας και προωθώντας ποιο σωστά την δράση σας και δίνοντας επίσης μια ποιο καθολική αναγνωρισιμότητα του οργανισμού σας και των μελών του.

                                     Τι ειπαν για εμας !